Bruiloft

Crealis kan ook ingehuurd worden voor het aankleden van jullie bruiloft! Hieronder zie je foto’s van een bruiloft waar Crealis de styling voor heeft verzorgd. Waaronder deze borden, op maat gemaakt in de tekst en kleuren van jullie wensen. Een complete aankleding van een bruiloft kan in overleg ook geregeld worden. Neem hiervoor even contact op met Crealis.

Voor deze bruiloft in festival stijl kleedde Crealis het geheel aan (met hulp van een vriendin) en maakte zij de borden voor deze bijzondere bruiloft. De kleuren en stijl volledig aangepast op de sfeer van de bruiloft. En de borden staan nu bij het getrouwde stel in de tuin. Een mooie herinnering aan een prachtige dag!

Voor de geheel gestylde bruiloft van Sonja en Peter mocht Crealis in opdracht van Fleur Wedding en Events, de creatieve aanvulling verzorgen voor deze romantische dag. We hadden als inspiratie de trouwkaart en een bos bloemen waar de kleuren in zaten de gebruikt werden op de trouwdag. Verder was het mijn eigen invulling! Het resultaat: een welkomstbord bij de kerk, een bordje voor de bruidsjonker, een kledinghanger, een gepersonaliseerd houten ringenbordje, bordjes bij de cadeautafel en videopaal en een mooie oplossing om de enveloppen te bewaren. Alles mocht Crealis tot in de puntjes verzorgen! De borden zijn geheel op maat gemaakt in de gewenste kleuren geschilderd en gedecoreerd. Met de hand gemaakt, op maat gemaakt van A tot Z. Het bruidspaar was helemaal blij, en ik dus ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.