Over Lisanne

Wat fijn dat je een bezoek brengt aan mijn website!

Lisanne Ooijevaar is mijn naam. Ik ben zelfstandig ondernemer, koffie-liefhebber, moeder van Cato en Bor en gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde Jasper.
Creëren zit in mijn bloed; mijn handen móeten iets maken.
Als kind waren tekenen en beeldende vorming mijn favoriete vakken. Tijdens mijn HBO opleiding tot beeldend therapeut, zijn bijna alle materialen al eens door mijn handen gegaan. Na 6 jaar in de kinderpsychiatrie te hebben gewerkt als therapeut, heb ik volledig voor mijn bedrijf gekozen.

Ik lever producten waar liefde en aandacht in zit, met een persoonlijke touch. Geen dertien-in-een-dozijn, maar maatwerk. Het tekenen van huizen, letters, bloemen en planten is mijn grootste passie. Hierin ze je mijn liefde voor de natuur terug. Het is een grote inspiratie en ik wil mijn steentje bijdragen aan een kleinere footprint. In mijn bedrijf wordt zo weinig mogelijk plastic gebruikt en gerecycled waar mogelijk. Er wordt zoveel mogelijk gekozen voor duurzame en milieuvriendelijke materialen en er wordt op maat gemaakt, zodat overproductie en weggooien wordt voorkomen.

Het doel van mijn bedrijf is mensen blij maken, want daar word ik ook een blij mens van. En het leven zou toch saai zijn zonder mooie (kleurrijke) tekeningen? Ik lever maatwerk met een unieke raamtekening of muurschildering die past bij jou, jouw bedrijf en jouw visie. Of een huisportret van een pand, huis of vakantiewoningen? Overleg, echt contact en een eindresultaat waar iedereen blij mee is, is mijn streven.

Laten we een keer met elkaar om tafel gaan met een kop koffie om tot een passend ontwerp te komen! Ik eet graag een koekje bij de koffie.

Mail of bel mij gerust om vrijblijvend een afspraak te maken.

Groetjes Lisanne

muurtekening KeyKeg Den Helder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *