Over Crealis

Wat fijn dat je een bezoek brengt aan de website van Crealis!

Crealis is een afkorting van CREAtiviteit en LISanne. Een persoonlijke naam voor mijn eigen creatieve onderneming. Creëren zit in mijn bloed; mijn handen móeten iets maken.
Crealis staat voor uniek, handgemaakt en persoonlijke aandacht. Elk item dat je in de webshop ziet, is door mijn handen gegaan en gemaakt. Geen dertien-in-een-dozijn, maar producten waar liefde en aandacht in zit, met een persoolijke touch. De natuur is mijn grote inspiratie en ik zorg daar ook graag voor: bij Crealis wordt zo weinig mogelijk plastic gebruikt, wordt zoveel mogelijk gekozen voor duurzame en milieuvriendelijke materialen en wordt er op maat gemaakt, zodat overproductie en weggooien wordt voorkomen.

Crealis heeft liefde voor oude ambachten. Mooie letters, aquarellen, handwerk, vintage… geweldig! Er wordt tegenwoordig zoveel geproduceerd, gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Fijn dat dingen daarmee sneller gaan, maar ik zie ook dat het steeds lastiger is om bij jezelf te blijven en even stil te staan. Daarom draag ik met mijn onderneming graag bij aan wat meer aandacht: voor jezelf, voor de natuur, voor het ambacht, voor elkaar. Daarom is Crealis ook dé plek voor een gezellige workshop handlettering en brushlettering. Duik samen met mij in deze mooie schrijf’kunsten’ en ervaar hoe fijn het is om (weer eens) iets met je handen te doen. Hét moment om samen met jouw lievelingsmensen iets leuks te doen. Meer informatie vind je op de site en in de webshop kun je alle data vinden.

In de webshop vind je ook een unieke kaartenlijn om de mensen die je lief hebt te verrassen met echte post. Of laat een cadeau op maat maken waar jij zelf blij van wordt en waar je iemand anders heel blij mee maakt.

Crealis is een eenmanszaak. Heb jij iets gezien op de site wat niet klopt of heb je ergens vragen over? Stel ze! En neem het me alsjeblieft niet kwalijk als er iets misgaat… ik ben ook maar een mens 😉

Wie ik ben:
Lisanne Ooijevaar, getrouwd met Jasper, trotse mama van Cato (2015) en Bor (2019), gek op stedentrips (ook in eigen land), de natuur en kamperen met onze zelf opgeknapte vintage caravan.
Trefwoorden: creatief, tikkeltje chaotisch, twijfelkont, oog voor detail, open-minded, lievelingskleur is roze, genieten van het moment, koffie, koffie, koffie, leven en laten leven, lekker eten, gezelligheid, anderen blij maken, zwak voor mooie letters, gevoelsmens.

Dank dat je dit hebt gelezen!

Groetjes Lisanne
Crealis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *