Visie

Crealis staat voor ambacht, persoonlijk en authenticiteit.

Crealis is de eenmanszaak van Lisanne Ooijevaar en levert producten en diensten op maat. Raamtekeningen, muurtekeningen en huisportretten zijn haar voornaamste diensten. Zij werkt met het doel om het plezier dat illustraties en letters geven, te delen, en anderen daar ook blij mee te maken.
Een handgeschreven tekst of handgetekende afbeelding geeft veel gevoel met zich mee; je kunt de hand van de maker erin terug zien. En dat is het mooie van ambacht.
Crealis onderscheidt zich door het verfijnde tekenwerk, dynamiek en de sfeer die in de creatie wordt verwerkt. Met name de combinatie van mooie letters en illustraties is een unicum. Elk ontwerp is weer anders, dus je krijgt altijd een uniek product.

Crealis werkt graag kleinschalig, waardoor je ook bij een specifieke vraag of ontwerp bij haar terecht kunt. Tevens geldt er voor de artikelen die uit voorraad geleverd worden een maximale oplage, waardoor je altijd een uniek product in huis haalt.
Er wordt altijd met je overlegd als je een op maat gemaakte creatie wilt.
Alle producten worden gratis leuk ingepakt.

Om milieubewust én -vriendelijk te werken maakt Crealis gebruik van gerecycled inpakmateriaal, zo weinig mogelijk (wegwerp)plastic, FSC gekeurd papier en producten die bedoeld zijn om vaker te gebruiken óf zelfs een leven lang te bewaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *